Heathen Hearts – No Light Left To Chase EP (2023)

MAINOS:Metallista hardcorea soittava Heathen Hearts jatkaa EP-julkaisujen parissa uudella “No Light Left To Chase” -tuotoksellaan. Bändin nimeä kantanut debyytti-EP ilmestyi viime vuonna, joten Kotkasta tuleva yhtye pitää yllä hyvää julkaisutahtia.

Viisikkona operoivan ryhmän musiikki on aggressiivista, mutta helposti omaksuttavaa ja parhaimmillaan tarttuvaa. Biiseihin on saatu energinen sekä särmikäs lataus ja uutukaisen kaikki neljä sävellystä ovat paikkansa levyllä ansainneet.

Heathen Heartsilla on nyt pohjalla kaksi työnäytettä kategoriassa EP. Molemmat tuotokset ovat onnistuneita ja yhtye on todistanut osaavansa kirjoittaa toimivaa materiaalia. Olisiko täyspitkä vuorossa seuraavaksi? Kyllä tämmöistä nimittäin kokonaisen albumin kuuntelisi!

3½/5

Miika Manninen

1. Starve The Machine
2. Ignite
3. Doombreather
4. The Wound

Lappeenrannasta kotoisin oleva, nykyinen siilinjärveläinen, joka on hengittänyt ja syönyt metallimusiikkia 20 vuoden ajan. Tutustuminen "alaan" tapahtui perinteisen heavy metalin myötä ja myöhemmin musiikkimaku onkin laajentunut runsaasti metallin saralla. Elämääni runsasta lisäväriä musiikin lisäksi tuovat perhe, sekä jonkinasteinen urheiluhulluus.