Scarlet – Circle Of Bones (2022)

MAINOS:Suonenjoelta tuleva Scarlet ei ole mikään tulokasbändi, vaan rouhivaa sekä energistä grungea tarjoileva yhtye aloitteli jo alunperin vuonna 1999. Nyt viisikkona operoiva ryhmä on päässyt ensimmäiseen täyspitkään ja albumi kantaa nimeä “Circle Of Bones“.

Levyn biisimateriaali on parhaimmillaan laadukasta ja mukaansa tempaavaa. Ei ole vaikea kuulla kaikuja 1990-luvun alkupuolen Seattle-skenestä, mutta mukana on myös tietynlaista omaleimaisuutta.

Parhaat kappaleet ovat siis toimivia, mutta seassa on myös heikompia vetoja. Kokonaisuus ei siis vielä debyytillä onnistu täydellisesti, mutta potentiaalia on ehdottomasti jatkoa ajatellen. Mielenkiinnolla seuraillaan, mitä äijät saavat seuraavaksi aikaan.

7/10

Miika Manninen

1. Big Fat Downplay
2. RGRT
3. Melt
4. Rusted Sound
5. 6ft
6. Circle Of Bones
7. Will
8. Frame
9. My Cradle
10. Inside

+ artikkelit

Lappeenrannasta kotoisin oleva, nykyinen siilinjärveläinen, joka on hengittänyt ja syönyt metallimusiikkia 20 vuoden ajan. Tutustuminen "alaan" tapahtui perinteisen heavy metalin myötä ja myöhemmin musiikkimaku onkin laajentunut runsaasti metallin saralla. Elämääni runsasta lisäväriä musiikin lisäksi tuovat perhe, sekä jonkinasteinen urheiluhulluus.