Voidfallen – The Sinners, The Plague And The Voidfallen EP (2019)

0
229

Viime vuoden puolella perustettu helsinkiläinen Voidfallen ei ole aikaillut turhaan. Mm. Drearyym,- Ephemerald-, ja Frosttide -yhteyksistä tuttujen muusikoiden miehittämä yhtye ehti vielä saman vuoden julkaisuhommiin, kun esikois-EP ”The Sinners, The Plague And The Voidfallen” ilmestyi syyskuussa.

Bändin musiikki on raskaan ja pimeän tunnelman koristelemaa melodista death metallia, jossa ei ole kompromisseille tilaa. Synkkyyden sekaan uitetut melodiakoukut tuovat kappaleisiin juuri oikeanlaista nostetta ja lopputulos on vakuuttava. Kolme sävellystä sisältävä äänite on väkevä näyttö Voidfallenin osaamisesta, sillä kaikki raidat ovat koukuttavia sekä mieleenpainuvia.

Voidfallen avaa osaltaan pelin todella komeasti. ”The Sinners, The Plague And The Voidfallen” on ehdottomasti viime vuoden laadukkainta antia minijulkaisuiden osalta kotimaisen metallin saralla. Jos levy jäi ottamatta haltuun viime vuonna, kannattaa vahinko korjata nyt. Tätä melodista synkistelyä ottaisi mielellään lisää. Ja pian!

4/5

Miika Manninen

1.The Sinners
2.The Plague
3.The Voidfallen

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here