Tuple – Welcome To Hell (2021)

Tarotista ja Lazy Bonezista tuttu TommiTupleSalmela julkaisi seuraajan viime vuonna ilmestyneelle ”Wooden Box” -soololevylleen. ”Welcome To Hell” -albumi tarjoaa kosketinvetoista melodista hard rock/AOR-seosta, eikä lopputulos ole lainkaan kehno.

Salmelan ääni jakaa mielipiteitä, mutta tässä keitoksessa se toimii hienosti ja biiseistä löytyy myös mukavasti potkua. Levyltä ei löydy varsinaisesti yhtään huonoa sävellystä, mutta parissa kohtaa meinaa iskeä pieni väsyminen. Tämän vastapainoksi silmille räjähtää muutama kunnon syvyyspommi, joissa on juuri sellaista tarttuvuutta, jota tällaista levyä kuunnellessa toivoo korvakäytävistään sisään rynnivän.

Kokonaisuutena ”Welcome To Hell” on onnistunut sekä viihdyttävä reippaat 45 minuuttia juokseva matka. Se ei ole vuosikymmenen merkkiteos, mutta pirun toimiva ja mukaansa vievä levy. Esimerkiksi ”Lies Grow Lies”, ”Silver”, nimikkobiisi sekä Noora Lohimon tähdittämä ”Survive” ovat malliesimerkkejä levyn huippuhetkistä. Jorma Uotinen sanoisi tässä kohtaa: ”Ei huono!”

8/10

Miika Manninen

1. Welcome To Hell
2. Hold On To Me
3. 1-2-3-4-Go!
4. So Damn Cruel
5. Pride
6. Stay
7. Not Enough To Love Me
8. Hiding In Plain Sight
9. Survive
10. Lies Grow Lies
11. Silver

 

”Silver”:

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here