Skull Altar – Legion Of The Skull EP (2020)

MAINOS:Vuonna 2017 perustettu thrash-ryhmä Skull Altar julkaisi “Legion Of The Skull” -EP:n viime vuoden lopulla. Aiempaa historiaa kuopiolaisbändiltä löytyy parin minijulkaisun verran ja uusi viiden biisin näyttö jatkaa samalla linjalla, kuin aiemmat tekeleet.

Skull Altarin ilmaisu on vahvasti 1980-lukuvaikutteista piiskausta, josta löytyy parhaimmillaan niskalihaksiin mukavasti liikettä saavaa tykitystä. Mm. Perpetual Ragesta ja DreamtalenOceans Heart” -levyltä tuttu Tomi Viiltola on lisäksi juuri oikea mies hoitelemaan vokaaliosuudet biiseihin.

Suuria hittejä “Legion Of The Skull” ei tarjoa, mutta se on rehti, raaka sekä hyvin toteutettu kokonaisuus. Bändillä on nyt takanaan kolme julkaisua ja selkeästi perusasiat hallussa. Muutama kunnon syvyyspommi vielä lisää keitokseen ensi kerralla, niin alkaa näyttää hyvälle.

3-/5

Miika Manninen

1. A Time Of War And Suffering
2. Legion Of The Skull
3. Inverse Deception
4. Excision
5. The Ghost Row In A Dead Shadows

+ artikkelit

Lappeenrannasta kotoisin oleva, nykyinen siilinjärveläinen, joka on hengittänyt ja syönyt metallimusiikkia 20 vuoden ajan. Tutustuminen "alaan" tapahtui perinteisen heavy metalin myötä ja myöhemmin musiikkimaku onkin laajentunut runsaasti metallin saralla. Elämääni runsasta lisäväriä musiikin lisäksi tuovat perhe, sekä jonkinasteinen urheiluhulluus.