Scarlet Desire – Cry For Your Name Single (2019)

Suomalaisesta ja kreikkalaisesta osaamisesta koostuva Scarlet Desire lähti liikkeelle suurilla panoksilla. Vokalisti Danae Komodromoun ja kitaristi Esa Mikkolan muodostaman yhtyeen joulukuun lopulla ilmestyneen ensisinglen toteutus ei jää kovista taustavoimista kiinni. Talkoissa ovat olleet mukana mm. Anssi Kippo (tuottaja/basso), Jacob Hansen (miksaus/masterointi), Kamelot-mies Oliver Palotai (orkestraatiot) sekä ex-Twilightning-kurkku Heikki Pöyhiä.

”Cry For Your Name” on mahtipontinen ja hyvin toteutettu kappale, jota kuunnellessa ei jää epäselvyyksiä laulaja Komodromoun tai soittajien taidoista. Palotain luomat orkestraatiot ovat jylhiä ja Pöyhiän örinälaulut lähtevät myös vakuuttavasti. Silti itse biisistä jää puuttumaan jotain. Se kuulostaa päällisin puolin komealta, mutta itse sävellyksestä ei jää lukuisista kuuntelukerroista huolimatta käteen paljoa.

Tämän biisin perusteella Scarlet Desire ei vielä erotu oman genrensä julmetun kokoisesta harmaasta massasta. Taustavoimien osalta homma on hyvässä jamassa, mutta sävellyspuolelle pitää saada lisää koukkuja mukaan. Iso plussa bändille täytyy antaa siitä, että ”Cry For Your Name” julkaistiin fyysisessä muodossa. Yhden biisin singlejä ei enää nykypäivänä tule useasti vastaan.

2½/5

Miika Manninen

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here