Malisma – Shattered EP (2021)

MAINOS:Lahdesta tuleva Malisma on ollut olemassa vuodesta 2017 ja nykyisellä kokoonpanollaan yhtye on toiminut pari vuotta. Huhtikuussa ilmestyi ensimmäinen EP ”Shattered”.

Musiikillisesti kuuden biisin mittainen työnäyte edustaa melodista vaihtoehtometallia. Bändi on hakenut ilmaisuunsa vaikutteita niin perinteisemmästä heavysta kuin modernimmasta ilmaisusta.

Lopputulema ei ole huono, sillä lahtelaiset ovat saaneet biiseihinsä tarttuvia koukkuja melodioiden sekä osuvien kertosäkeiden muodossa. Tuotantoa vaivaa aavistuksen verran demomainen tunkkaisuus, mutta kappalemateriaalin taso hilaa lopputuloksen vankasti plussalle. Hyvä pelinavaus ja mielenkiinnolla jäädään vartomaan Malisman seuraavaa siirtoa.

3+/5

Miika Manninen

1. Shatter
2. Empty
3. Blackbird
4. Angel
5. Antidote
6. Prayer

+ artikkelit

Lappeenrannasta kotoisin oleva, nykyinen siilinjärveläinen, joka on hengittänyt ja syönyt metallimusiikkia 20 vuoden ajan. Tutustuminen "alaan" tapahtui perinteisen heavy metalin myötä ja myöhemmin musiikkimaku onkin laajentunut runsaasti metallin saralla. Elämääni runsasta lisäväriä musiikin lisäksi tuovat perhe, sekä jonkinasteinen urheiluhulluus.