Evil Angel – Unholy Evil Metal (2019)

Lahdessa jo vuonna 1998 perustettu Evil Angel päätti yli kymmenen vuotta kestäneen levytystaukonsa toukokuun lopulla. Debyyttitäyspitkä ”Unholy Fight For Metal” ilmestyi vuonna 2007 ja esitteli vihaisen black/thrash metal -yhtyeen. Hyvää ja toimivaa konseptia ei olla muutettu, vaan ”Unholy Evil Metal” sylkee tulta, kuin 1980-luvulle palannut Kreator, joka on omaksunut repertuaariinsa runsaan määrän mustaa metallia.

”Unholy Evil Metalin” materiaali on tasaista paahtoa koko reilun puolituntisen kestonsa. Turhia hienouksia on turha odottaa, vaan homman nimi on niin sanotusti ”suoraan turpaan ja lujaa”. Kappaleissa on hyvää draivia, tiukkoja riffejä ja päällimmäisenä mieleen jää vokalisti Orgasmatronin pahansuopa ulosanti. Hyvästä menosta huolimatta levyltä jää uupumaan se tarvittava noste, joka veisi kokonaisuuden seuraavalle tasolle. Mikään biisi ei nouse ylitse muiden, mutta toisaalta jokainen kappale puolustaa paikkaansa, eikä seassa ole pahoja huteja.

Evil Angel todistaa uudella levyllään, ettei pitkä tauko ole vienyt terää bändin tekemisestä vaan vääntöä löytyy edelleen. Muutamaa kunnon ässävetoa jää kaipaamaan, mutta kokonaisuutena ”Unholy Evil Metal” on toimiva, rosoinen, vihainen ja ennen kaikkea tutustumisen arvoinen albumi black/thrash-diggareille.

7+/10

Miika Manninen

1.Necro Black Mass
2.Christ Decays
3.UGH!
4.Nuclear Hammer
5.Legion Of Armageddon
6.Sacrificial Slaughter
7.Bestial Necromancer
8.Crawling From The Grave
9.Ritual Sacrifice

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän