Front – Antichrist Militia EP (2020)

666 megatonnin veroinen black/thrash räjähdys

Suomen black/thrash metalin pitkän linjan skeneukot ovat uusimmalla EP:llään “Antichrist Militia” jälleen asian ytimessä. Mm. Evil Angelin, Urnin sekä Sacrilegious Impalementin entisistä ja nykyisistä jäsenistä koostuva Front on sodassa Saatanan kanssa etulinjassa ja jättää jälkeensä vain poltettua maata sekä kuolleita hyviksiä: tämä on pahisten musiikkia!

Levyn kannen mukainen on myös intro, ja klassisesti levy räjähtää soimaan räjähdyksen saattelemana. Nyt mennään! Heti alkuun nimikkobiisi “Antichrist Militia” on vie kuulijan hierojalle, sillä niskalihakset romahtavat jo kättelyssä. Mosh! Bändillä on suloista punk-asennetta, mutta ei tämä mitään Sex Pistolsia ole.

Sodan instrumentit ja Kaosbringerin vokaalikäskyt ovat kaikki hyvässä balanssissa. Kun luulee, ettei tämä enää tästä sairaammaksi muutu, lopettaa “Machinegun Blasphemy” levyn voitonriemuisesti. Haha ei perkele, välillä on vaikea erottaa kuuluuko taustalla oikeiden rumpujen blastbeat vai samplattu konekiväärin tulitus! Onneksi kyseessä on EP, sillä tässä mittakaavassa ei ehdi turtua jatkuvaan turpasaunaan ja jää vielä hyvä maku suuhun.

Luovutan ja antaudun, Front on nujertanut minut!

4½/5

Janne Lesonen

1. Doom Cult Legion
2. Antichrist Militia
3. Iron Front
4. Venom & Salt
5. Mouths Of War
6. Machinegun Blasphemy

Linkit:
https://frontofficial.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/legionfront/

+ artikkelit

Musiikkidiggari jolle maistuu niin kosminen dub reggae kuin kiukkuinen black metal ja kaikkea siltä väliltä. Huumorintajuinen oman elämänsä kuningas, jolla on jyrkkiä mielipiteitä musiikista sekä ulkomusiikillisista seikoista. Harrastuksiin kuuluu englanninkielinen improvisaatiokomedia, itsensä kehittäminen sekä Seinfeld -tv-sarjan palvominen.