Chaosform – Kill For Honor (2019)

Jyväskylästä kotoisin oleva Chaosform on perustettu vuonna 2015 ja kesällä ilmestynyt ”Kill For Honor” on bändin debyyttitäyspitkä. Viisikon musiikki on death metallia, jossa on mukana melodisia koukkuja sekä ajoittaisia thrash-mausteita. Levy rakentuu kuudesta biisistä ja reilusta 30 minuutista ankaraa murjomista, jossa lyödään ensin ja kysellään vasta myöhemmin.

Yhtye runnoo kappaleensa läpi hyvällä draivilla ilman suurempia hidasteluja. Muutamiin kohtiin kylvetyt soolot tuovat tiukkaan paahtoon hyvää vaihtelua ja ne lisäävät sävellyksiin tietynlaista ilmavuutta. Ajoittaiset thrash-vaikutteet toimivat myös tiukan death metal -tykityksen seassa tehden lopputuloksesta monipuolisemman.

”Kill For Honor” on kokonaisuutena asiallinen debyytti, joka antaa viitteitä bändin vankasta potentiaalista. Levyltä löytyy jo nyt hyvää junttausta ja soittajien kokemus kuuluu. Materiaali on hyvässä balanssissa keskenään, eikä huteja ole seassa. Toisaalta todelliset huippuiskut jäävät vielä puuttumaan, mutta tällaisilla osumilla saa jo paljon tuhoa aikaan.

7+/10

Miika Manninen

1.Vulture
2.Kill For Honor
3.Deadalive
4.Monster Within Me
5.Chapel Of Hatred
6.Void Horizon

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän