Acid Sodomy – Invokaatio EP (2019)

Mainos:
Saarihelvetti

Hankalasti tulkittavan, mutta nerokkaan logon taakse kätkeytyvä tamperelainen Acid Sodomy katkaisee usean vuoden hiljaisuuden julkaisurintamalla. Aiemmin yhden demon vuonna 2015 rakennellut yhtye esittelee ”Invokaatio”-nimisellä EP:lla annoksen tuimaa ja kolkkoa black metallia.

”Invokaation” tarjoama kyyti on raakaa sekä täynnä alkukantaista voimaa. Tamperelaiset tykittävät seitsemän raitaa n. 16 minuuttiin, eli turhan pitkiä heidän sävellyksensä eivät ole. Introna toimivan ”Lupauksen” jälkeen esiin syöksyvä ”Nekromantia” sisältää kalmaisen hyytävässä otteessaan pitävää raastoa. Kupletin juoni käy siis selväksi heti kättelyssä ja kädenpuristus on sen verran kylmä, että sen tuntee aina levyn loppuun saakka.

”Invokaatio” on kokonaisuutena tasainen ja pätevä tuotos. Mitään mullistavaa se ei tarjoa, mutta levyä kuunnellessa ei pääse myös tympääntymään. Acid Sodomylle kannattaa antaa mahdollisuus, mikäli tahtoo mustan metallinsa kolkkona, raakana sekä yksinkertaisen tehokkaisiin keinoihin nojaavana.

3/5

Miika Manninen

1.Lupaus
2.Nekromantia
3.Kuolon kylmän kylväjä
4.Musta aurinko
5.Verikaste
6.Vieras
7.Invokaatio

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän