Witches Hollow – The Coven Is Alive (2019)

Tampereella perustettu Witches Hollow tuo metallimaailmaan oman ripauksensa salaperäisyyttä ja mystisyyttä. Yhden miehen vahvuisena operoivan sooloprojektin debyyttialbumi ”The Coven Is Alive” ilmestyi huhtikuussa.

Kyseessä on konseptialbumi ja musiikillisesti liikutaan death/black metallin välimaastossa. Levyn tarina on saatekirjeen mukaan tribuutti King Diamondille ja musiikin puolesta verrokiksi kelpaavat mm. Old Man´s Child tai vanhempi Naglfar.

Albumi on yrityksenä kunnianhimoinen, mutta lopputulos jää pahasti puolitiehen. Biiseissä on siellä täällä hyviä melodioita ja toimivia riffejä, mutta kokonaisuuksina ne jäävät ontuviksi. Myös levyn tarina, johon selvästi on panostettu, jää paitsioon pahemman kerran.

”The Coven Is Alive” ei ole täysin toivoton tapaus, mutta se jättää paljon toivomisen varaa. Seitsemästä raidasta peräti viidessä rikotaan 7 minuutin raja, eikä ajoittaiselta puutumiselta voi välttyä. Witches Hollowin tekemisessä on ainesta, mutta todelliseen onnistumiseen on vielä paljon matkaa.

6-/10

Miika Manninen

1.The Coven Is Alive
2.Betrayal At The Old House
3.Witches Dance
4.Black God In The Shadows
5.Signa Stellarum Nigrarum
6.Lover Moon Ritual
7.Thirteen Praises For The Dewill

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän