Warsenal – Feast Your Eyes (2019)

Mainos:
Saarihelvetti

Kanadalainen Warsenal on ehtinyt vuonna 2012 alkaneella urallaan koota itselleen jo kovan maineen maansa underground-piireissä. Thrash metallia paiskovaa kolmikkoa on lennätetty ympäri maailmaa esiintymään isojen nimien tähdittämille festivaaleille aina Etelä-Amerikasta Japaniin saakka.

Kolmikon debyyttialbumi ”Barn Burner” ilmestyi vuonna 2015 ja juuri päättyneen vuoden lopulla oli toisen näytön paikka. Vahvasti alkukantaisiin ja aggressiivisiin 1980-luvun Megadeth/Anthrax/Voivoid-vaikutteisiin nojaava ”Feast Your Eyes” julkaistiin marraskuun puolivälissä.

Jos levyä kuuntelisi sokkona, voisi hyvin luulla sen olevan 1980-90-lukujen taitteesta, sillä biisirakenteet ja äänimaailma ovat kuin noilta vuosikymmeniltä peräisin. Soundit ovat sopivan rosoiset ja tämä istuu hienosti yhteen kanadalaisten tiukan sahaamisen kanssa. Myös vokalisti Mathieu Rondeaun ilkeän raaka ääni on omiaan ryhdittämään Warsenalin tykitystä. Näiltä osin homma siis toimii. Entä sitten se tärkein, eli ne biisit?

”Feast Your Eyesin” suurimmaksi ongelmaksi nousee kappalemateriaali. Sävellyksissä on muutamia tiukkoja riffejä, energiaa, kovaa kaahausta ja siellä täällä joku tarttuva osa. Tästä huolimatta biisit jäävät kokonaisuuksina melkoisen kasvottomiksi, eikä niistä jää paljoa mieleen. Todelliset täsmäpommit puuttuvat ja lopputulos on harmittavan tasapaksu. Kovat thrash metalli -diggarit saattavat saada levystä enemmän irti, mutta tässä osoitteessa lopputulos jättää paljon toivomisen varaa.

6+/10

Miika Manninen

1.Forever Lost
2.I Am The Blade
3.Lords Of Rifftown
4.Insatiable Hunger
5.Doomed From Birth
6.You Better Run
7.Burning Ships
8.Feast Your Eyes
9.Crystal Whip

 

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän