Svart Crown – Wolves Among The Ashes (2020)

Mainos
Saarihelvetti

Ranskassa majaansa pitävä Svart Crown on ehtinyt ylittää jo kunnioitettavan 15 vuoden iän. Black/death metal -yhtyeenä tunnettu ryhmä on noina vuosina ehtinyt julkaista neljä albumia ja helmikuun lopulla ilmestyi tuorein työnäyte ”Wolves Among The Ashes”.

Millaisen levyn ovat ranskalaiset sitten tällä kertaa kyhänneet? Albumia kuunnellessa uudelleen ja uudelleen mielessä vaikuttaa jännittynyt tunnetila. Odottava, joka voi muuttua tuskaiseksi pettymykseksi tai sitten hienoksi elämykseksi, kun levy lopulta aukenee. Tässä tapauksessa mennään ensimmäisen vaihtoehdon suuntaan. ”Wolves Among The Ashes” ei aukene, vaan jää junnaamaan paikalleen. Kappaleista puuttuu noste, eikä levy yksinkertaisesti haasta. Se on hyvin tehty, mutta sävellykset ovat turhan värittömiä ja hajuttomia.

”Wolves Among The Ashes” on suoraan sanottuna mitäänsanomaton kokonaisuus. Kappaleista ei tunnu saavan otetta millään, eikä tämä johdu materiaalin koukeroisuudesta. Kahdeksan sävellyksen joukkoon ei mahdu yhtään kunnon pommia, joka räjäyttäisi tajunnan. Jäsenistö osaa kyllä soittaa ja vokalisti/perustajajäsen JB Le Bail taitaa niin örinän, kuin puhtaan ilmaisun. Tästä huolimatta tärkeimmällä osa-alueella, eli biisien teossa mennään metsähallituksen puolelle ja rajusti. Ei lähde tämä, ei sitten millään.

6-/10

Miika Manninen

1.They Will Not Take Our Death In Vain
2.Thermageddon
3.Art Of Obedience
4.Blessed Be The Fools
5.At The Altar Of Beauty
6.Down To Nowhere
7.Exoria
8.Living With The Enemy

 

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän