Rockfest Hyvinkää 2019: Meet & Greet kuvagalleria.

Hyvinkään Rockfestin tapahtuma-alueella yleisöllä oli mahdollisuus myös tavata suosikkiartistejaan Meet & Greet -tilaisuuksissa.

Merchandise-pisteen vieressä olleen pöydän ääressä kävi kuhina ja nimikirjoitusten metsästäjiä näissä tilaisuuksissa riitti pitkiksi jonoksi asti. Kansainvälisistä vieraista nimmareita kävivät jakamassa ruotsalaiset Amaranthe ja In Flames sekä hollantilainen Within Temptation.

Tilaisuudet sujuivat lämminhenkisissä merkeissä ja onnen kyyneleitä valui fanien silmänurkista, kun odotettu nimmari oli saatu ja muutama sana artistin kanssa vaihdettu. Järjestäjän/artistien puolelta tilaisuuksia olisi voinut vielä parantaa hommaamalla pöydälle esimerkiksi yhtyeiden promokortteja. Nyt suurimman osan täytyi tyytyä vain valkealle A4-paperille kirjoitettuihin nimmareihin. Tässä siis kehitysehdotus jatkoa ajatellen!

Joukkoon toki mahtui myös faneja, jotka olivat tuoneet mukanaan CD- & vinyylilevyjen kansia ja kekseliäisyyttä käytettiin. Nimmareita kirjoitettiin paitoihin ja käsivarsiin. Yhtyeiden jäsenet tuntuivat olevan leppoisalla päällä, nauttien Suomen harvinaisen lämpimästä kesäsäästä ja fanien seurasta.

Alla kuvatunnelmia näistä varmasti monille muistorikkaista kohtaamisista:

Amaranthe

In Flames

Within Temptation

Teksti ja kuvat: Hannu Juutilainen ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here