My Funeral – Graveblaster EP (2019)

Jyväskylässä vuosituhannen alkutaipaleella perustettu My Funeral julkaisi ärhäkän ”Graveblaster”-EP:n joukukuussa. Thrash metallia, crossoveria, punkia ja groovea musiikissaan yhdistelevä yhtye on ehtinyt rakennella jo useamman nauhoitteen ja ”Graveblaster” katkaisi lähes kolmen vuoden mittaisen tauon julkaisurintamalla.

Avausbiisin virkaa toimittava ”Thrashcrusher” potkaisee pelin käyntiin mitä parhaimmalla tavalla. Tiukka thrash/punk-tykitys herättää kuulijan varmuudella ja iskeytyy korvien väliin, kuin nyrkki aamuyön nakkikioskin jonossa. Vain reilut puolitoista minuuttia kellottava raita on mitä parhain avaus uudelle EP:lle.

Tästä eteenpäin edetään edelleen energisellä ja vahvalla sykkeellä. Biiseissä on potkua, hyviä riffejä, toimivia melodioita jotka pitävät mielenkiinnon yllä. Keskimmäisenä kuultava ”Nuclear Storm” jää statistiksi muun materiaalin seassa, mutta muutoin kappaleviisikko on viriiliä tavaraa väärällään. ”Graveblaster” kannattaa ottaa haltuun, mikäli reilun vartin mittainen niskalihastreeni kiinnostaa.

3½/5

Miika Manninen

1.Thrascrusher
2.Thrash n´ Destroy
3.Nuclear Storm
4.Retro Satan
5.Disappear

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here