Filthy Crook – From Filth To Filth EP (2020)

Filthy Crook on oululainen death metal –yhtye, jonka musiikissa on vaikutteita thrash -ja groove metallista. Kyseessä on bändin ensimmäinen tuotos ja ”From Filth To Filth” tarjoaa viiden biisin verran tanakkaa tykitystä.

Pari vuotta kasassa ollut yhtye on saanut aikaiseksi tasaisen kattauksen biisejä, joissa on selkeästi potentiaalia. Hyvää ruhjomista, pari toimivaa melodiaa sekä vokalisti Ville Lehtorannan pätevä viemäröinti pitävät mielenkiinnon kohtuullisen hyvin yllä koko viiden kappaleen mittaisen matkan. Todelliset ässäbiisit jäävät hyvästä menosta ja ammattitaitoisesta ulosannista huolimatta vielä puuttumaan. Kokonaisuus on tasainen, hyvin toteutettu mutta nostetta jää silti kaipaamaan

”From Filth To Filth” on asiallinen pelinavaus, joka esittelee kehityskelpoisen yhtyeen. Seuraavalle tasolle päästäkseen on oululaisten kiristettävä ruuvia lisää, jotta biiseihin löytyy se kuuluisa jokin. Se puuttuva tekijä, jolla Filthy Crook erottuisi edukseen genressään. Oikeaan suuntaan äijät ovat matkalla, mutta matkaa on vielä tovi tarvottavana.

2½/5

Miika Manninen

1.From Filth To Filth
2.Make It Count
3.Innocents Of Night
4.Concluding Cure
5.Free Will Denied

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän