Dystocracy – Slave Morality EP (2019)

Mainos:
Saarihelvetti

Lempäälästä käsin operoiva Dystocracy ei ole jäänyt tuleen makaamaan. Bändi julkaisi nimeään kantavan EP:n viime vuoden alussa ja jatkoa seuraa nyt. ”Slave Morality” tarjoaa edeltäjänsä tavoin neljä heavyn ja grooven katkuista biisiä. Tällä kertaa materiaaliin on sotkettu lisämausteina muutama ripaus progressiivisuutta sekä eeppisempää otetta.

Uudet biisit ovat tasaisen vahvoja sekä sopivan haastavia. Progressiivisempi lähestymistapa ottaa aikansa, mutta loppujen lopuksi ”Slave Moralityn” tarjoamat 22 minuuttia aukeavat viihdyttävinä sekä toimivina.

Bändin vaikutteet brittiheavyyn ovat ilmeisiä, mutta myös ison veden takaa on haettu mallia. Parhaimmillaan meno on kuin Iced Earthin, Nevermoren, Symphony X:n ja Jag Panzerin epäpyhästä sekä primitiivisestä kombinaatiosta lähtöisin.

”Slave Morality” on hyvää ja nousujohteista jatkumoa vuoden takaiseen. Bändi on kehittynyt julkaisujen välillä ja nyt vääntö riittää jo huomattavasti paremmin. Dystocracy on kyhäillyt raskaan ja vihaisen EP:n, joka ei jätä kylmäksi.

3+/5

Miika Manninen

1.Manifold
2.Slave Morality
3.Forever Open Eyes
4.From The Ruins Of War (Year 6)

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän