Cannibal Accident – Nekrokluster (2021)

Cannibal Accident on vuonna 2007 perustettu grindcore-yhtye Turusta. Aiemmin kolme täyspitkää ja useamman EP:n julkaissut ryhmä on tullut tutuksi rajusti kieli poskessa rustatuista lyriikoistaan ja mm. ”Ass-fed For Nutrition”, ”Rectum Loosener” ja ”Kurwa Doktor Recommends” antavat osviittaa siitä, mitä tuleman pitää.

Uusi albumi ”Nekrokluster” antaa palaa täysillä ja yhtye puristaa 17 biisiä alle puoleen tuntiin. Turhia hienosteluja sekä kikkailuja ei siis nähdä ja homman nimi on mutkat suoriksi lusikka lattiassa. Armoa ei tunneta ja näissä karkeloissa lyödään ennen kuin kysellään.

17 kappaleen matkalta tarttuu haaviin muutama tiukka veto, mutta myös reilusti hapuilua. Cannibal Accident tarjoaa hurjan määrän iskuja, mutta osumaprosentti jättää toivomisen varaa. Biisit kuten ”Coprofeeling”, ”Speedspring” ja ”Haista vittu ihminen” tarjoavat mallikasta pieksämistä, jolla päästään vastustajan suojauksen ohi. Tämmöisiä iskuja kaivattaisiin lisää, sillä kokonaisuus jättää tällaisenaan toivomisen varaa.

6½/10

Miika Manninen

1. Coprofeeling
2. Wonderwall Of Death
3. Let This World Be Done
4. The Meanest Fish To Swim With
5. Totem Crucifix
6. Delete The Elite
7. The Unholy See
8. Mellanköttbullar
9. Sexual Matador
10. Corpse Positivity
11. Manipulative Violence
12. Travelling Through Flesh
13. Speedspring
14. Kindergarten Fritzl
15. Maggot Nest
16. Haista vittu ihminen
17. Head On A Stick – Kemper Trilogy Part 2: The Obsession

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here