Korpsesoturi – Malus Corpus (2018)

Kouvolasta kotoisin oleva Korpsesoturi vapautti ilmoille rajun hönkäyksen vanhan liiton kuolonlöyhkää ”Malus Corpus” -levyllä marraskuun puolivälissä. Kyseessä on vuonna 2014 perustettu yhtye, jonka julkaisuhistoriasta löytyy yksi yhtyeen nimeä kantava EP.

Korpsesoturi ei hienostele tai kikkaile turhaan, vaan menee suoraan asiaan. Mutkat vedetään kovalla vauhdilla suoriksi, eikä matkalla hidastella. Kyseessä on levyllinen suoraviivaista selkäsaunaa sekä raakaa energiaa.

Bändi runnoo levyn 10 iskua rankalla sykkeellä sekä tuimalla otteella. Levyn rouhea äänimaailma sopii hyvin yhteen materiaalin kanssa. Päällimmäisenä mieleen jää myös Vainajassa ääntään käyttävän yhtyeen johtohahmon, Juha Ahlforsin vakuuttava örinä.

”Malus Corpus” on kokonaisuutena hyvä ja ennen kaikkea tasainen albumi. On vaikea nostaa yhtä biisiä muiden yläpuolelle, mutta yksikään raita ei myöskään luiskahda filleriosastolle. Tasaisuus kaipaisi rinnalleen muutaman todellisen huippuhetken, jotka nostaisivat levyn uudelle tasolle. Tästä syystä ”Malus Corpus” on ”vain” hyvä levy, jolla olisi mahdollisuus olla pykälän verran parempi.

7+/10

Miika Manninen

1.Vapauden Terä
2.Pohjoinen Perkele
3.Pedon Merkki
4.Veriviini
5.Tuhovirta
6.Hautakivi
7.Itseinhon Tuhkasta
8.Kävelevä Ruumis
9.Kaivo
10.Lumiprikaati

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here