Turisas & Silver Bullet @Aulanko Areena, Hämeenlinna 11.5.2019

Aulanko Areenan illassa nähtiin kaksi laadukasta yhtyettä, kun hämeenlinnalaislähtöinen folk metallin johtava nimi Turisas sekä Riihimäeltä perinteisen heavy metallin kärkikastiin hamuava Silver Bullet järjestivät näyttävät karkelot.

Silver Bullet tarjosi omassa osuudessaan vahvan vedon ja esitystä oli höystetty Alice Cooper -vaikutteisella kauhuteatterilla. Aulangon areenalla bändi kuulosti huomattavasti paremmalle, kuin ”Mooncult”-albumin julkkarikeikalla kolkossa Bar Tasossa maaliskuun lopussa.

Turisas ei ole julkaissut uutta musiikkia vuoden 2013 jälkeen, mutta keikkalavoilla bändiä aina silloin tällöin näkee. Tutut kappaleet tempaisivat jälleen mukaansa, mutta kuvaajalle harmaita hiuksia aiheutti vahvan vastavalon ja koko lavan peittäneen savuhunnun yhdistelmä. Suuren osan keikasta tämä näyttävä bändi näkyi yleisöön vain tummana silhuettina, mikä oli kohtuullisen erikoinen valaistusratkaisu. Keikan encore-osuudessa kuultiin tyylikäs ja rohkea veto, kun yhtye esitti biisit ”March Of The Varangian Guard” sekä ”For Your Own Good” akustisina versioina. Viulisti Olli Vänskä on ollut tilapäisesti kevään poissa bändin riveistä ja sambialainen tuuraaja lennätettiin paikalle peräti Etelä-Afrikasta asti. Näin aiemmilla kevään Turisas-keikoilla nähty Caitlin De Ville pääsi osoittamaan taitonsa myös hämeenlinnalaisyleisölle.

Illan kuvagalleriat katseluun alta:

Silver Bullet

Turisas

Teksti ja kuvat: Hannu Juutilainen ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän