South Park 2018 Tampereella: Festivaaliennakko ja soittoajat!

Tampereen Eteläpuistossa järjestettävä South Park palaa taas yhden välivuoden jälkeen tulevana viikonloppuna maamme festivaalikartalle ja kattaus on vähintäänkin mielenkiintoinen.

Perjantain 8.6. pääesiintyjäksi saapuu viime viikolla uuden ”Prequelle”-albumin julkaissut ruotsalainen Ghost. Cardinal Copian johdolla Tampereen illassa tullaan siis arvatenkin kuulemaan uuden levyn materiaalia heti tuoreeltaan! Perjantain kattausta täydentävät belgialainen Diablo Blvd ja kotimaiset Sonata Arctica, Stam1na, Brother Firetribe, Michael Monroe ja One Desire. Alkuiltaan oman tuulahduksensa tuo pitkän linjan kanadalaisryhmä Thor.

Lauantai 9.6. on germaaniheavyn juhlaa, kun lavan valtaavat vahvat saksalaiset Helloween ja Accept! Vastikään upean ”Queen Of Time” -albumin julkaissut Amorphis pääsee nyt tositoimiin myös livetilanteessa ja kotimaan osastoa täydentävät Beast in Black, Lost Society, Mokoma, S-Tool sekä Night Nurse. Ruotsista lavalle saadaan tuttu Suomen kävijä Mustasch.

Kuva: Hannu Juutilainen

Tapahtuman viralliset jatkoklubit vietetään seuraavalla ohjelmalla:

Perjantai: Ravintola Jack The Rooster, klo 00.00 All Rise, klo 01.00 Luca Fly & Band plays Classic Rock Hits.
Lauantai: Ravintola Jack The Rooster, klo 01.00 JC Halttunen Band feat. Lassi Vääränen (Arion) plays 80’s & 90’s Hard Rock Classics.

Tarkempi festivaali-info löytyy South Parkin nettisivuilta http://www.southparktampere.fi/fi/south-park-tampere/ ja festivaalitapahtumien pariin pääsee myös Facebookissa: https://www.facebook.com/southparktampere/

Tapahtuman lippuja myyvät Tiketti ja Lippu.fi. (VIP-liput loppuunmyyty).

Festivaalin aikataulu:

South Park järjestää myös mahdollisuuden artistitapaamisiin ja nimmarointisessioiden aikataulu näyttää tällä hetkellä tältä:

Toimittaja: Hannu Juutilainen

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here