Sinfonisen metallin tyylikkyyttä – Within Temptation @ Metro Areena, Espoo 20.10.2018.

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.
MAINOS:Uuden ”Resist”-albumin joulukuussa julkaiseva sinfonisen metallin suosikkiyhtye Within Temptation tuli ja valloitti Espoon Metro Areenan.

Paikalle saapunut 5000 hengen yleisö sai todistaa näyttävän shown. Vanhojen hittien lisäksi kuultavaksi saatiin myös maistiaisia tulevalta levyltä. Uudet kappaleet toimivat hyvin ja illan setti oli tasapainoinen kokonaisuus. Omalla kohdallani illan ehdottomaksi kohokohdaksi muodostui vuona 2001 julkaistun ”Mother Earth” -albumin ”The Promise”, jonka liveversio oli Espoon illassa värisyttävän upea. Yhtye oli pitkän levytystauon jälkeen vahvassa vedossa ja tämä tyylikään näyttävä show tarjosi maukasta viihdettä syksyisen koleaan iltaan. Teknisellä puolella konsertin äänentoisto jätti toivomisen varaa, mutta ei onneksi häiritsevän pahasti.

Illan lämppärillä ongelmia sitten riitti ja ruotsalainen Smash Into Pieces muistanee illan vielä pitkään, eikä kovinkaan positiivisessa mielessä. Pahat tekniset ongelmat kiusasivat bändiä läpi keikan ja pitkien taukojen sävyttämä setti jäi lopulta torsoksi. Hatunnosto kuitenkin ruotsalaisille, jotka vaikeuksien keskellä taistelivat noin puoleen lyhentyneen settinsä loppuun hyvällä asenteella.

Näyttävän illan kuvagalleria katsottavissa alta:

Smash Into Pieces

Within Temptation

Teksti ja kuvat: Hannu Juutilainen ©Metalliluola

+ artikkelit

Perinteisen raskaan rockin ja melodisen metallin ystävä. Livekeikkojen ja (vinyyli)levymusiikin suurkuluttaja. Musiikin ohella vapaa-aikaan kuuluvat viskiharrastus ja frisbeegolf. Kamera on mukana keikalla kuin keikalla.