Slipknot Rockfestiin Hyvinkäälle ensi kesäkuussa!

Kuva: Paul Harries

Tiedote 23.10.2018

Metallimusiikin ehdottomiin legendoihin lukeutuva Slipknot saapuu Hyvinkään Rockfestiin ensi kesäkuussa.

Tämä miljoonia albumeita myynyt huippuyhtye palaa kolmen vuoden tauon jälkeen maahamme ja nähdään yhtenä Rockfestin pääartisteista perjantaina 7. kesäkuuta.

Rockfest järjestetään viime kesältä tutuksi tulleella Hyvinkään pienlentokentällä kolmipäiväisenä 7.-9.6. ja sen lipunmyynti on jo alkanut tapahtuman kotisivuilla www.rockfest.fi/liput. Myynnissä on yhden päivän early bird -lippuja hintaan 85 euroa ja kolmen päivän lippuja hintaan 135 euroa. Festivaalin varsinainen lipunmyynti alkaa 19. marraskuuta.

Slipknot perustettiin Yhdysvaltain Iowassa vuonna 1995, ja sen nousi varsin nopeasti tunnetuksi heavyfanien keskuudessa provokatiivisen ja aggressiivisen musiikkinsa sekä näyttävien lavaesiintymistensä ansiosta.

Yhtye on voittanut Grammy-palkinnon vuonna 2006 ”Before I Forget” -albumistaan ja saanut lisäksi kymmenen Grammy-ehdokkuutta. Slipknotilla on saavutettuina myös toistakymmentä platinalevyä ja yli 40 kultalevyä ympäri maailman. Bändin videot ovat keränneet huikeat 2,5 miljardia katselukertaa YouTubessa.

Slipknotin Suomen konsertti enteilee yhtyeen uutta albumia, jota se alkaa valmistella vuoden 2019 alussa. Laulaja Corey Taylor on kertonut, että heidän kuudes studiolevynsä ilmestyy juuri ennen kesää, jonka jälkeen he lähtevät laajalle maailmankiertueelle.

Jo aiemmin on tiedotettu, että Ritchie Blackmoren johtama Rainbow saapuu esiintymään Hyvinkään pienlentokentälle päivää ennen Rockfestiä, torstaina 6. kesäkuuta. Lisää Rockfestin artistijulkaisuja on luvassa loppuvuoden aikana. Festivaalin ikäraja on K-18.

Festivaalin nettisivut: rockfest.fi

Slipknot: https://slipknot1.com

Kuva: Paul Harries

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here