Mind Of Doll – Speak No Evil EP (2017)

Vuoden 2000 nurkilla perustettu vantaalainen Mind Of Doll on julkaissut urallaan kaksi täysipitkää levyä ja muutaman EP:n. Joulukuussa 2017 julkaisuvuorossa oli jälleen EP,  nimeltään ”Speak No Evil”, joka päätyi myös Metalliluolan toimittajan käsiin.

EP käynnistyy tiukasti rokkaavalla ”Othersidella”, joka osoittautui toimivaksi rock-kappaleeksi. ”Matador” vie meiningin raskaalla alkuriffillään synkempin tunnelmiin, pääpainon ollessa kuitenkin ilkeässä rokkauksessa. ”Nothing Man” tuo kuulijan korviin mieleen selkeät Slashin soololevy-vibat, mutta valitettavasti biisistä ei löydy todelliseen killeriraitaan tarvittavaa kertosäettä. ”Motor Clean” nousi omaksi suosikikseni tällä rouhealla EP:llä, biisin ollessa kuin tehty säestämään kaljatölkin korkkaamista. Julkaisun viimeisenä kuultava ”Walk The Night” päättää EP:n komeasti rouhealla rokkauksella.

Mind Of Dollin ”Speak No Evil” on vakuuttava ja komealta soundaava rock-EP. Taitoa ja asennetta yhtyeeltä löytyy. Valitettavasti näiden viiden biisin joukosta en löytänyt yhtään mestariteosta, tosin mukaan ei ole myöskään jäänyt yhtään turhaa vetoa. Rahkeita siis löytyy, eli seuraavaksi se täysosuma?

3+/5

Ilkka Järvenpää

1. Otherside
2. Matador
3. Nothing Man
4. Motor Clean
5. Walk The Night

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän