KILPAILU! Voita lippu Cannibal Corpsen Suomen-kiertueen keikalle.

Lihakirveet, vasarat ja veitset esille... Lippuja jaossa Cannibal Corpsen keikoille!

Yhteistyössä RL Concerts Oy:n kanssa järjestämme kilpailun, jossa lukijoillamme on mahdollisuus voittaa lippu haluamalleen Cannibal Corpsen Suomen kiertueen keikalle. Jaossa on yhteensä neljä lippua. 

Kilpailuun osallistuminen on tehty lukijoillemme helpoksi. Sinun tulee vain kommentoida kilpailu-uutista Facebookissa tai kotisivuillamme. Kerro mille keikalle haluaisit lipun voittaa. Jaossa on jokaiseen tapahtumaan 1 lippu.

Vapaapääsy toteutetaan ”nimi listalle” – periaatteella. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi eikä luovuttaa kolmansille osapuolille.

Voittajat arvotaan kaikkien kommentoijien kesken lauantaina 3.2.2018 klo 22.00 ja julkistetaan Metalliluolan Facebook-sivulla.

MA 16.7. Pakkahuone, Tampere – OSTA LIPPU »
TI 17.7. Hevimesta, Oulu – OSTA LIPPU »
KE 18.7. Logomo, Turku – OSTA LIPPU »
TO 19.7. Nosturi, Helsinki – OSTA LIPPU »

Death metallin ehdottomiin legendoihin lukeutuva yhdysvaltalainen Cannibal Corpse saapuu kiertueelle Suomeen heinäkuussa. Yhtye nähdään 16. heinäkuuta Tampereen Pakkahuoneella 17.7. Oulun Hevimestassa, 18.7. Turun Logomossa ja 19.7. Helsingin Nosturissa. Liput maksavat ennakkoon alkaen 32 euroa, ja niiden myynti alkaa maanantaina 22.1. lippukaupoissa ja osoitteessa www.rle.fi.
Vuonna 1988 New Yorkin Buffalossa perustettu Cannibal Corpse on julkaissut 14 studioalbumia ja kaksi livelevyä. Heidän tuotantoaan on myyty jo yli kaksi miljoonaa kappaletta ympäri maailman, mikä on tehnyt heidät kaikkien aikojen suosituimmaksi death metal -yhtyeeksi.
Yhtyeen kokoonpano on muuttunut vuosien varrella, mutta sen alkuperäisiä kantavia voimia ovat yhä basisti Alex Webster ja rumpali Paul Mazurkiewicz. Yhtye on saanut vaikutteensa Slayerin ja Kreatorin kaltaisista kokoonpanoista, ja sen sanoitukset sekä levyjen kansitaide on nojautuvat paljolti kauhutarinoiden ja kauhuelokuvien teemoihin. Historiansa aikana yhtyeen esiintymisiä on jopa kielletty tai rajoitettu monissa maissa, kuten Saksassa ja Venäjällä.
Cannibal Corpsen mittavia kehuja saanut viimeisin albumi, Red Before Black, julkaistiin viime marraskuussa. Yhtyeen laulajana on toiminut vuodesta 1995 alkaen George ”Corpsegrinder” Fisher.

30 KOMMENTIT

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here