Lazy Bonez – Kiss Of The Night (2019)

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.

Vuonna 2012 perustettu Lazy Bonez on ehtinyt urallaan kolmanteen albumiinsa ”Kiss Of The Night”, jolla yhtye onnistuu niin kuin bändin jäsenten CV:t antavat odottaa. Hyvin tuotettu albumi sisältää 13 biisiä, joista yksikään ei ole varsinainen huti, mutta toisaalta yksikään ei osu täydellisesti napakymppiin.

Albumi käynnistyy tarttuvalla biisikaksikolla ”Everlasting” ja ”Run”, joista erityisesti jälkimmäinen sisältää hittipotentiaalia, vaikka lopullinen selätysvoitto jää saavuttamatta. Parhaiten bändi onnistuu hittijahdissaan levyn ensimmäisellä sinkulla, eli albumin nimikkobiisillä ”Kiss Of The Night”, jonka kertosäe kulkee rehellisesti power metal- hengessä. Muiksi suosikeiksi levyltä nousivat raskaasti rullaava ”Calling The Wild”, AOR-sävyinen ”Slaves Of The Dark” sekä komeita kosketinsoitinsovituksia omaava ”War Of The Roses”.

Kuten aiemmin mainitsin, levyllä ei ole yhtään varsinaista hutia, mutta se pirun tappobiisi, jolla Lazy Bonez runttaisi itsensä seuraavaan kokoluokkaan jää vielä uupumaan. ”Kiss Of The Night” on miellyttävää kuunneltavaa ja laadukasta melodista heavya, mutta bändi pystyy aivan varmasti vielä parempaan.

7/10

Ilkka Järvenpää

1. Everlasting
2. Run
3. Kiss Of The Night
4. Calling The Wild
5. Slaves Of The Dark
6. Tears Of Dark
7. War Of The Roses
8. Fire
9. Smile
10. Psych Ward (Under New Management)
11. Forever Young
12. Poseidon
13. Follow Me

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here