Mötley Crüe julkaisi kaksi uutta kappaletta The Dirt -elokuvan soundtrackilta

Mötley Crüe on julkaissut kaksi uutta kappaletta The Dirt -elokuvan soundtrackilta. Biisit ”Ride With The Devil” sekä ”Crash and Burn” ovat kuunneltavissa alta.

The Dirt saa ensi-iltansa Netflixillä tänään 22.3.2019.

1. The Dirt (Est. 1981) (feat. Machine Gun Kelly)
2. Red Hot
3. On With The Show
4. Live Wire
5. Merry-Go-Round
6. Take Me To The Top
7. Piece Of Your Action
8. Shout At The Devil
9. Looks That Kill
10. Too Young To Fall In Love
11. Home Sweet Home
12. Girls, Girls, Girls
13. Same Ol’ Situation (S.O.S.)
14. Kickstart My Heart
15. Dr. Feelgood
16. Ride With The Devil
17. Crash And Burn
18. Like A Virgin (MADONNA cover)


Please enter your comment!
Please enter your name here