Kamelot, Leaves´ Eyes & Flat Earth @Pakkahuone, Tampere 26.9.2018

MAINOS:Sinfoninen metalli kohtasi juurekkaan hard rockin Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella kun Kamelot, Leaves´Eyes sekä kotimainen Flat Earth toivat lämpöä koleaan syksyyn.

Kamelotin kanssa lavalla vieraili 25.9.2018 Helsingin shown tavoin Battle Beastin Noora Louhimo.

Tampereen keikat noudattelivat kaikkien bändien osalta edellisiltana Helsingissä nähtyä, mutta Pakkahuoneen Nosturia suurempi lava loi yhtyeille tilavammat ja näyttävämmät puitteet. Lavan laajempi valokapasiteetti antoi kokonaisuuteen lisäväriä. Myös tekniikka pelasi nyt moitteettomasti ja esim. Helsingissä koetulta Kamelotin taustanauhan katkeilulta vältyttiin. Noora Louhimon ääni hukkui Nosturissa jonnekin ilmeisesti mikrofoniongelman vuoksi, mutta nyt kotikaupungissaan tämä yksi maamme vahvimmista naisäänistä pääsi kunnolla oikeuksiinsa.

Lämppäreistä Leaves’ Eyesin setti lähti rullaamaan heti alusta edellisiltaa rennommin, olisiko laulajatar Elina Siiralan ensimmäisellä Helsingin keikalla ollut hieman ylimääräistä jännitystä ilmassa. Flat Earth ei itseäni Nosturissa säväyttänyt, mutta nyt Pakkahuoneen uusinnassa entuudestaan tuntemattomat kappaleet kuulostivat toiseen kertaan kuultuina jo paremmille.

Kokonaisuutena nämä peräkkäisinä päivinä nähdyt kaksi ”samaa” keikkailtaa osoittivat, että livekonsertti on aina uniikki tilaisuus ja tässäkin tapauksessa eroja kahden illan välillä löytyi yllättävänkin paljon. Summa summarum, musiikki on parasta livenä, joten käykäähän keikoilla! Keskiviikkonakin Pakkahuoneella olisi ollut tilaa huomattavasti suuremmalle yleisömäärälle.

Illan kuvat katsottavissa alta::

Flat Earth

Leaves´ Eyes

 

Kamelot

Teksti ja kuvat: Hannu Juutilainen ©Metalliluola

+ artikkelit

Perinteisen raskaan rockin ja melodisen metallin ystävä. Livekeikkojen ja (vinyyli)levymusiikin suurkuluttaja. Musiikin ohella vapaa-aikaan kuuluvat viskiharrastus ja frisbeegolf. Kamera on mukana keikalla kuin keikalla.