Aulanko Areenan loppuvuoden raskaat sävelet

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.
Mainos:
Saarihelvetti

Ensi kesän Metallica-keikka Hämeenlinnan Kantolassa on vallannut medioiden palstatilan, mutta kaupungissa toki tapahtuu paljon ennen sitä.

Aulanko Areenan loppuvuoden ohjelmistossa nähdään myös metallimusiikin ystäville mukava kattaus, josta seuraavassa ne makeimmat tärpit.

19.10. Areenan ottaa haltuun Stam1na HALOO LEMI! 2018 -kiertueellaan. Bändin kahdeksas albumi ”Taival” on ilmestynyt juuri sopivasti ennen keikkaa. 2.11. lisätään kierroksia, kun No Place Like Home Tour 2018 pysähtyy Areenalle. Vauhdinpidosta vastaavat Children of Bodom ja Lost Society.

Heti seuraavana iltana 3.11. nähdään jotain erikoista, sillä saman katon alla musisoivat kovassa suosiossa oleva Turmion Kätilöt ja legendaarinen laulava talonmies Sepi Kumpulainen.

Joulun odotuksen tuskaa helpottamaan Aulangolla nähdään ensin 1.12. aina tyylikäs Amorphis ja viikkoa myöhemmin 7.12. lavalle saadaan power metallin ilosanomaa julistava Stratovarius.

Liput kaikkiin iltoihin myy Lippu.fi.

Teksti ja kuvat: Hannu Juutilainen ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän