André Linman Trio @Suistoklubi, Hämeenlinna 16.10.2019

Hämeenlinnan Suistoklubilla nähtiin harvinainen ja tyylikäs ilta, kun André Linman (Sturm und Drang, One Desire) saapui esittämään akustisia versioita yhtyeidensä tuotannosta.

Trion täydensivät kosketinsoittaja Johnny Nordström sekä toista kitaraa soittanut Patrick Linman, joka on ollut tekemässä muun muassa jo Sturm und Drangin hittejä ”Indian” ja ”Rising Son”. Nyt nähty Suiston keikka oli kuitenkin ensimmäinen, jonka tämä isä/poika -pari soittivat yhdessä.

Illan setti oli rakennettu vain Sturm und Drangin ja One Desiren kappaleista, joihin oli akustisia esityksiä varten luotu onnistuneet sovitukset ja välillä jopa jatsahtavia sävyjä saanut soitanta oli hienoa kuultavaa. Harmi vaan, että arki-iltana tiensä Suistolle oli löytänyt vain kourallinen yleisöä.

Soolokeikkojen lisäksi André Linmania työllistävät valmistumassa oleva One Desiren toinen albumi, jolta ensimmäinen kappale saataneen kuultavaksi joulukuussa. Bändi lähtee uuden materiaalin kanssa myös keikoille ja ensi vuodelle on luvassa ainakin yhteiskiertue Euroopassa Brother Firetriben kanssa.

Joulukuussa Linman on mahdollista nähdä myös kuusi keikkaa käsittävällä joulukonserttikiertueella.

Suiston tyylikkäät tunnelmat kuvina alla:

Teksti ja kuvat: Hannu Juutilainen ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here