André Linman suuntaa uransa ensimmäiselle joulukonserttikiertueelle

Tiedote 5.10.2019

Sturm und Drang -yhtyeen laulaja-kitaristina maineeseen noussut André Linman elää urallaan uutta tulemista. Mies keikkailee niin uutta albumia valmistelevan One Desire -bändin kanssa kuin pienemmillä kokoonpanoilla. Taannoin Linman sijoittui kolmanneksi Tähdet, tähdet -tv-ohjelmassa ja tämän vuoden toukokuussa tehty menestyksekäs An Evening with Sturm und Drang -kiertue yhdessä Sturmiksen kosketinsoittaja Jeppe Welroosin kanssa veti keikkapaikat täyteen ympäri maata.

Loppuvuodesta on aika tehdä jotain uutta – Linman suuntaa trionsa kanssa joulukonserttikiertueelle, joka pysähtyy kuudella paikkakunnalla. André Linmanin joulu -konserteissa kuullaan uusia sovituksia kaikille tutuista, rakastetuimmista joululauluista. Suurin osa lauluista on englanninkielisiä, mutta ohjelmistossa on biisejä myös ruotsiksi ja suomeksi. Linman on tunnettu loistavana esiintyjänä ja yhtenä ikäpolvensa monipuolisimmista laulajista – joulukuussa on luvassa kuusi ainutlaatuista konserttia, joita ei todellakaan kannata missata!

Linmanin kanssa konserteissa esiintyvät kitaristi Tuomo Unkuri ja kosketinsoittaja Johnny Nordström. Kiertue alkaa Vaasasta sunnuntaina 8.12. jonka lisäksi konsertti nähdään Hangossa, Pietarsaaressa, Närpiössä, Helsingissä ja Turussa, jossa kiertue päättyy Turun linnan kirkkoon. Ennakkoliput ovat nyt myynnissä, ja kaikkiin konsertteihin myydään lippuja myös ovelta.

ANDRÉ LINMANIN JOULU
Su 8.12. Vaasan kirkko, VAASA klo 18 (Liput 25€)
Pe 13.12. Hangon kirkko, HANKO klo 18 (Liput 25€)
La 14.12. Pietarsaaren kirkko, PIETARSAARI klo 18 (Liput 25€)
Su 15.12. Närpiön kirkko, NÄRPIÖ klo 18 (Liput 20€)
To 19.12. Musiikkiteatteri Kapsäkki, HELSINKI klo 19 (Liput 20/24€)
Pe 20.12. Turun linnan kirkko, TURKU klo 18 (Liput 25€)

andrelinman.com
facebook.com/andrelinmanofficial

Artikkelikuva: Ville Krannila ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here