Metallimaraton Helsingissä: Therion, Imperial Age, Null Positiv & Enemy Of Reality @Nosturi 23.3.2018

Helsingin Nosturissa koettiin 23.3.2018 pitkä ilta metallia peräti neljän bändin voimin.

Enemy of Reality aloitti karkelot sinfonisella metallillaan ja tässä vaiheessa vielä varsin vaatimaton yleisömäärä sai todistaa kreikkalaisten kulkevan oikealla tiellä. Ensivisiitti Suomeen oli onnistunut ja nimi kannattaa laittaa mieleen.

Seuraavana lavan valtasi saksalainen Null Positiv ja bändi teki allekirjoittaneeseen suuren vaikutuksen. Laulaja Elli Berlinin johtama ryhmä oli lavalla kovassa vedossa. Eri tyylilajeja deathista melodisempaan ilmaisuus sisältänyt setti jyräsi vakuuttavasti ja hyvillä soundeilla.

Venäläinen Imperial Age nähtiin nyt viimeinkin Suomessa. Melodista ja sinfonista metallia kolmen laulajan voimin tarjoava yhtye on valloittava ja livetilanteessa näyttävä ryhmä, jolle voi povata hyvää tulevaisuutta kotimaansa ulkopuolellakin.

Therionin aloittaessa metallioopperansa oli salikin jo pikkuhiljaa täyttynyt noin puolilleen. Viihdyttävää, teatraalista ja mahtipontista esitystä oli ilo seurata ja pitkä ilta saateltiin onnistuneesti pakettiin.

Ilta oli kokonaisuutena erittäin tasokas ja tuskin kenenkään tarvitsi poistua paikalta pettyneenä. Pääsylippurahalle sai nyt ruhtinaallisen hyvän vasteen. Myös oheistuotemyyntiä oli kaikilta esiintyjiltä tarjolla jopa poikkeuksellisen runsaasti ja vielä pääosin varsin kuluttajaystävällisesti hinnoiteltuna.

Hannu Juutilaisen kuvat illasta saa katseluun alta:

Enemy Of Reality

Null Positiv

Imperial Age

Therion

Kuvat ja teksti: Hannu Juutilainen ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän