Kotimainen sinfonista death/black metallia yhdistelevä Plaguebreeder julkaisi marraskuussa 2020 EP:n ”Annihilation”.

Kuuntele alta Teppo Luoman haastattelu, jossa käydään läpi yhtyeen vokalistin Ardeathin johdolla läpi Plaguebreederin menneisyyttä, tulevaisuutta ja ihmisvihasta kumpuavaa musiikkia.

Katso myös yhtyeen musiikkivideo ”The Root Of Extinction”.

Bändi kommentoi:
The Root of Extinction musiikkivideon biisi on eeppinen ja täynnä repivää raivoa. Kuvasimme soittovideon kaunistelemattomalla asenteella, koska halusimme lyödä katsojaa turpaan musiikkimme soittamisen tunteen raa’alla aggressiolla. The Root of Extinction on oodi ydintuholle.
Annihilation EP yhdistää murskaavat blastbeatit, nopat kitarasahaukset ja brutaalit laulusuoritukset sinfoniaorkesterin tuomionpäivän tunnelmaan. EP:llä on intron, videobiisien The Root of Extinction ja I Believe in Misanthropy lisäksi vanhempi, äärimmäisen nopea ja brutaali, sotateemainen Children of War. EP:n päättää Plaguebreederin toistaiseksi pisin ja eeppisin biisi The Arrival of Fire, jossa kuullaan aggressiivisen mätön rinnalla myös haikeampia melodioita ja suomenkielinen kertosäe. Arrival on kappale ekokatastrofien aiheuttamasta maailmanlopusta.”

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here