Astriferous – The Lower Levels Of Sentience EP (2020)

Arki-death metal - tarvitaanko sitä?

Ennakkoarvio, julkaisu 7.8.2020

Astriferouksen uusin EP “The Lower Levels of Sentience” on kuin Valion Arki -tuoteperheen uusin aluevaltaus; turvallinen koko perheen death metal -juustomöhkäle. EP täyttää kyllä kuolonmetallin nälän ja antaa tyydyttävän kokemuksen, mutta jotain tästä jää kaipaamaan. Kai se on että herkullinen jälkimaku puuttuu.

Costa Rican kaverit ovat nauhoittaneet matskunsa turvallisilla soundeilla, jotka eivät hyökkää päälle, mutta eivät myöskään ole pelkureita. Kappalemateriaali rullaa hyvin eteenpäin, mutta valitettavasti liian ennalta arvattavasti. Kuunteluelämys on kuin penkkiurheilua; tiedät death metal -pelin säännöt, tunnistat äänimaailman raamit, joiden sisällä liikutaan ja täten osaat jo ennustaa “josko kohta rumpali pistäis yhden semmosen papa-pupu-papa-pupu -fillin” – ja filli tulee. Sellainen eläimellinen arvaamattomuus jää uupumaan!

“The Lower Levels Of Sentience” on hyvin soitettua ja tuotettua death metalia skeneihmisille. Sunnuntaidödiskuuntelijoiden kannattaa tsekata jotain mielikuvituksellisempaa räimettä.

2½/5

Janne Lesonen

1. Ghost Universe
2. Exercises In Tantric Sorcery
3. A Myraid Of Grotesquerie
4. Necrohallucination

Linkit:
https://astriferous.bandcamp.com/
https://mesacounojo.bandcamp.com/track/myriad-of-grotesquerie

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän