Internal Suffering – Unmercyful Extermination (2020)

Sitä samaa ja sitä samaa ja sitä samaa

MAINOS:Vuosi 2020 ei ollut vain pandemian alku, mutta myös Internal Sufferingin uusintajulkaisujen vuosi! Yhtyeen 1999 debyytti “Supreme Knowledge Domain” julkaistiin myös uudelleen, minkä Metalliluolan arvostelun voi lukea tästä.

Nyt syynissä on vuonna 2001 alunperin julkaistu EP “Unmercyful Extermination”. sisältäen kuusi biisiä brutaalia death metalia siinä puhtaimmassa formaatissaan, eli homman nimi on SLAM. Toki ei siinä vielä kaikki, sillä mukaan on laitettu täytteeksi kuusi bonusraitaa, joista kaksi on vuoden 2004 live-vetoja. Kyllä nyt siis kelpaa! Vai kelpaako sittenkään?

Aloitetaan levyn monitasoinen purkaminen positiivisista puolista: varsinaisissa kuudessa biisissä on paremmat soundit kuin edellä mainitulla debyytillä. Siinä ne hyvät puolet sitten olivat.

Albumi on muuten tismalleen sitä samaa monotonista slam-kaahaamista alusta loppuun ilman koukkuja, nyansseja tai mitään muutakaan turhaa. Eli samat asiat vaivaa kuin debyytin kanssa.

Jotkut tykkää, minä en.

5½/10

Janne Lesonen

1. Unmercyful Extermination
2. Dominating Thunderous Force
3. Breeders Of Chaos
4. Outside Dwellers (New Hyper Brutally Improved version)
5. Catacombs Devourer
6. Decapitation Of The Weak
7. Valley Of The Impaled
8. Summoning The Ancient Ones
9. Unmercyful Extermination
10. Vatican Bombardment
11. Colossal Vortex (Live 2004)
12. Vatican Bombardment (Live 2004)

Linkit:
https://internalsuffering.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/InternalSuffering
https://www.instagram.com/internalsuffering333/

+ artikkelit

Musiikkidiggari jolle maistuu niin kosminen dub reggae kuin kiukkuinen black metal ja kaikkea siltä väliltä. Huumorintajuinen oman elämänsä kuningas, jolla on jyrkkiä mielipiteitä musiikista sekä ulkomusiikillisista seikoista. Harrastuksiin kuuluu englanninkielinen improvisaatiokomedia, itsensä kehittäminen sekä Seinfeld -tv-sarjan palvominen.