Internal Suffering – Supreme Knowledge Domain (2020)

Vain todellisen slam-fanin välipala

MAINOS:Brutaali death metal, erityisesti slam, on hankala genre. Pieninä annoksina siitä voi nauttia, mutta en muista onko tullut vastaan yhtään levyä, joka kantaisi kokonaisuutena alusta loppuun ilman haukotusta ja kuulon puutumista. Tätä samaa “yyy yyy uuuh” örinää, blastbeatia ja sahaavia riffejä tarjoilee kolumbialainen Internal Suffering vuoden 1999 debyytillään “Supreme Knowledge Domain”, joka uudelleen julkaistiin 2020.

Kaiken slam-kaaoksen keskellä huomion herättää levyn särkevä soundi, joka ei  kuunteluelämystä paranna. Taisi seitsemännen kappaleen “Enter The Gate Of Death” aikana kuulua myös ensimmäinen kitarasoolo? Kuka näitä enää muistaa, mutta se on selkeästi albumin ehdoton kohokohta ja massasta erottuva yksityiskohta. Jippii!
Onneksi biisit ovat keskimäärin kolmen minuutin pyrskähdyksiä.

Uusintajulkaisun mukaan on ympätty vuodelta 2000 neljä promovetoa, joissa soundi on vielä piirun verran kälysempi kuin päälevyllä. Repikää tästä nyt sitten huumoria!

Vain kaikista kovimmille ja lannistumattomille slam-faneille.

5+/10

Janne Lesonen

1. Mighty Triumphant Return
2. Valley Of The Impaled
3. Evil Sorcerers
4. Daemons Awakening
5. Outside Dwellers
6. Threshold Into The Unknown
7. Enter The Gate Of Death
8. Beyond The Mystic Portal Of Madness
9. Supreme Knowledge Domain
10. Summoning The Ancient Ones
11. Unmercyful Extermination
12. Dominating Thunderous Force
13. Breeders Of Chaos
14. Outside Dwellers

Linkit:
https://internalsuffering.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/InternalSuffering
https://www.instagram.com/internalsuffering333/

+ artikkelit

Musiikkidiggari jolle maistuu niin kosminen dub reggae kuin kiukkuinen black metal ja kaikkea siltä väliltä. Huumorintajuinen oman elämänsä kuningas, jolla on jyrkkiä mielipiteitä musiikista sekä ulkomusiikillisista seikoista. Harrastuksiin kuuluu englanninkielinen improvisaatiokomedia, itsensä kehittäminen sekä Seinfeld -tv-sarjan palvominen.