Assimilation – Tainting The Purity (2020)

Death metal -bileiden noutopöytä

Assimilation jatkaa kakkoslevyllään “Tainting The Purity” puhtaiden asioiden tahraamista visvaisella ja pamputtavalla death metalillaan. Nämä kanadalaiset eivät anteeksi pyytele.

Levyn avaava “Rebirth Of The Red Khan” ottaa heti luulot pois tylyllä ja teknisellä kuolonmöykällä. Soundista tulee mieleen brutaali death metal (tunnettu myös termillä “slam”) olematta kuitenkaan turboahdettua tulitusta. Levy soi ilmavasti ja orgaanisesti etenkin rumpuosastolla – ainoastaan vokalisti Jesse Jardinen örinät kuulostavat vähän puhdittomilta hönkäilyörinöiltä.

Materiaali on monipuolista ja joka kuuntelukerralla oma lempibiisi vaihtuu. Tällä hetkellä se on kolmas raita “Deformed Musculature”. Yllättävänä vetona levy päätetään lainabiisiin “Welcome Home” itseltään Kuningas Kinkulta (=King Diamond). Olen minä kamalampia covereita kuullut!

Kyllä se niin vain on, että tällä hetkellä haluan death metaliltani monipuolista tulkintaa, eri sävyjä ja kiitos kaikilla mausteilla. Ja tähän tarpeeseen Assimilation kykenee vastaamaan. ”Tainting The Purity” on kuin death metalin buffet-pöytä, josta löytyy maistuvia makupaloja kaikille kuolonherkkusuille.

8/10

Janne Lesonen

1. Rebirth Of The Red Khan
2. Rumination
3. Deformed Musculature
4. Tainting The Purity
5. Tattered Wings
6. Immortality Through Consumption
7. Open Hostility
8. Justified Mediocrity
9. Unification Of The Persecuted
10. Welcome Home

Linkit:
https://www.assimilation.ca/
https://web.facebook.com/AssimilationOfficial/
https://www.instagram.com/assimilation_official/
https://assimilationvancouver.bandcamp.com/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here