Satan’s Satyrs – Demo (2010)

Ihmissusimoottoripyöräilijöiden kultti!

MAINOS:

Kun joku ottaa puheenaiheeksi jengin lempijulkaisut, niin viimeistään tässä kohtaa ryntään kutsumatta keskusteluun ja alan ulvomaan Yhdysvaltojen Virginia-osavaltion Herndonista lähtöisin olevan Satan’s Satyrsin ekan demon nimeen.

Kyseessä on vuonna 2010 julkaistu kasetti sisältäen kolme rupista, mutta sitäkin räyhäkkäämpää rokkirallia. Homman nimi on jotain Venomin, Electric Wizardin, Black Flagin sekä Black Sabbathin välistä ristisiitosta räkäisyys-suodattimen läpi siivilöitynä. Sanoitusten puolella inspiraatiota on haettu b-luokan kauhuleffojen käppäisen hyytävistä maailmoista.

Vaikutteet näkyy ja kuuluu, mutta mihinkään kämäseen pastissiin ei sorruta. Biisit jäävät omilla ehdoillaan mieleen ja autotallimaisista soundeistaan huolimatta ovat selkeät, vaikka hieman ohuet. Bassoilla ei brassailla, mutta biisien kirjoitustaidolla keulitaan senkin edestä!

Tästä demosta alkoi oma harrastuneisuus c-kasettien parissa, joten jo pelkästään sillä seikalla tällä on oma erityinen paikka sydämessäni. Jo ensimmäisen minuutin sisällä “Lycancycler Cult” -biisiä tulee selväksi että nämä pojat eivät tulleet pelleilemään, vaan kiihdyttämään heikkohermoisten ohi ojan puolelta.

Hullua ajatella että julkaisusta on kulunut 10 vuotta ja bändi meni laittamaan ikävä kyllä pillit pussiin viime vuoden puolella, mutta mikäli yhtye ei ole tuttu niin tästä julkaisusta kannattaa ehdottomasti ottaa peli haltuun ja aivan sassiin!

Huhhuh, ei voi muuta kuin palvoa tätä äänitettä. LYCANCYCLER CUUUUULT!!!

4+/5

Janne Lesonen

1. Lycancycler Cult
2. The Dread Persists
3. Satan’s Satyrs

Tuosta underground-anthemi haltuun ja kruisailemaan:

Linkit:
https://satanssatyrs.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/satanssatyrs/
https://www.instagram.com/satanssatyrs/

+ artikkelit

Musiikkidiggari jolle maistuu niin kosminen dub reggae kuin kiukkuinen black metal ja kaikkea siltä väliltä. Huumorintajuinen oman elämänsä kuningas, jolla on jyrkkiä mielipiteitä musiikista sekä ulkomusiikillisista seikoista. Harrastuksiin kuuluu englanninkielinen improvisaatiokomedia, itsensä kehittäminen sekä Seinfeld -tv-sarjan palvominen.