Oululainen Revulsion tarjoilee toisella, digitaalisesti julkaistulla biisikaksikolla energistä death metallia modernilla otteella. Kyseessä on bändin omien sanojen mukaan maistiainen tulevasta vakituisen vokalistin tultua mukaan kuvioihin. Edellinen äänite purkitettiin lainalaulajien avustuksella. Itselleni tämä uusin julkaisu on ensikosketus yhtyeen materiaaliin.

Pakko sanoa heti kärkeen, että melkoisen iskevää tavaraa ovat pojat tuutanneet pihalle. Reilut kuusi minuuttia kellottava sinkku vaihtelee rivakammasta poljennosta keskitempoiseen murjontaan ja sisältää tarttuvinta kuoloa pitkään aikaan. Ammattitaitoa herroilta kyllä löytyy ja tästä ovat todisteina loppuun asti mietityt sävellykset sekä sovitukset. Kaiken kruunaa selkeä soundi. Onneksi bändi ei ole lähtenyt tunkkaiselle old-school linjalle vaan pitävät jalat tukevasti nykyajassa saaden näin lisää potkua biiseihin.

Vuodesta 2005 operoinut Revulsion on pitkästä iästään huolimatta julkaissut tätä ennen vain yhden demon sekä yhden EP:n, mutta toivon mukaan käsillä olevan singlen myötä yhtye saa ansaitsemansa huomion. ”Last Echoes Of Life/Walls” sinkun saa ladata ilmaiseksi Bandcampista joten mitään esteitä tutustumiseen ei pitäisi olla.

4/5

Marko Klingberg

1. Last Echoes Of Life
2. Walls

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here