Jesus Wept – Apartheid Redux (2020)

Uuden sukupolven Carcass?

Bastuhuhhuh! En ehdi edes saunan löylyihin takaisin ennen kuin Jesus Weptin vokalisti C.C. ärjäisee “LET’S GO!” välittömästi tarttuvan riffin kanssa “Buried Face Down” -biisin räjähtäessä soimaan. Seuraavaan 20 minuuttiin heilun lauteilla hullun lailla koska on niin kova meininki meneillään!

Apartheid Redux” on kokoelma bändin ekasta EP:stä ja kahdesta singlestä, yhteensä siis seitsemän törkeän tiukasti soitettua ja tarttuvia rokahtavia death metal -ilakointeja. Bändin soundi muistuttavaa “Heartwork”- ja “Swansong”- kauden Carcassia, mutta konttaa kuitenkin omilla raajoillaan.

Kappaleet ovat naurettavan saastaisia ja tarttuvia, aivan kuten sukupuolitaudit suojaamattomissa orgioissa. Jokaisessa kappaleessa löytyy boogieta, koukkuja ja hyviä riffejä sekä jo mainitun vokalistin posket punoittaviksi saavaa suloista keuhkoamista. Levyn lopussa seisoo vielä pöljä W.A.S.P. -lainaveto, jolle takuulla löytyy niin rakastajia kuin vihaajia.

Tätä koksua on tullut kuunneltua nyt jo niin paljon että eipä tässä muuta voi kuin lätkäistä kovaa numeroa ja papukaijamerkkiä Jesus Weptille.

9/10

Janne Lesonen

1. Buried Face Down
2. Drowning In Holy Water
3. Hammering The Nails
4. Jesus In Chains (Father In Hell)
5. Comfortably Dumb
6. Fucked On The Cross
7. Animal (Fuck Like A Beast) (W.A.S.P. cover)

Linkit:
https://jesusfuckingwept.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/thejesuswept/
https://www.instagram.com/jesus_fucking_wept/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here