Tamperelainen Prestige julkaisee uutta materiaalia ja esittelee uuden kokoonpanon

Kuva: Peero Lakanen

Tiedote 28.8.2020

Jo vuonna 1987 perustettu tamperelainen Prestige julkaisee uutta materiaalia ja esittelee päivitetyn kokoonpanon.

Prestigen alkuperäinen rumpali ja perustajajäsen Tero Karppinen päätti siirtyä sivuun rumpalin hommista loppuvuodesta 2019 mutta toivoi että bändi jatkaisi entiseen malliin, koska uutta musiikkia oli jo valmiina.

Alkuvuodesta 2020 Matti ”Matson” Johansson liittyi bändiin. Matson tunsi bändin musiikin jo entuudestaan ja uudet biisitkin toimivat hyvin joten valinta oli selvä. Matson on tuttu mm. Korpiklaanin pitkäaikaisena rumpalina (17 vuotta / 9 albumia). Näin Matson itse kommentoi:

”Olen todella otettu tästä kutsusta tulla Prestigeen soittamaan. Olen ollut suuri fani jo teiniklopista lähtien ja edelleen olen! Ja haluan myös sanoa että olen aina kunnioittanut Teron työskentelyä Prestigessä ja kaikkea hyvää hänelle!”

Kesällä 2020 Prestige äänitti pari uutta kappaletta Fantom Studiolla ja nämä tullaan julkaisemaan syksyn 2020 aikana. Uuden kokoonpanon ensimmäinen esiintyminen on 2.1.2121 Tampereen Klubilla pidettävässä Speed Metal Partyssä.

Kokoonpano:
Aku Kytölä – bass, vocals
Jan  ”Örkki” Yrlund – guitars
Ari Karppinen – guitars
Matti ”Matson” Johansson – drums

Diskografia:
Attack Against Gnomes (Album 1989 Poko Rekords)
Priest (12” single 1989 Poko Rekords)
Veijo (7” EP 1989, Prestige)
Selling The Salvation (Album 1990 Poko Rekords)
Parasites in Paradise (Album 1992 Poko Rekords)
Decades Of Decay (Compilation double CD 2007, EMI / Universal Music)

http://prestige.fi
https://www.facebook.com/prestigemetal/

Kuva: Peero Laakanen

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän