Ascendency – Birth Of An Eternal Empire EP (2020)

Parempaa sotaryönää lounastauon ratoksi

0
117

Tanskassa kuoleman mustat liekit roihuavat kirkkaana, ja tästä viimeisin taidonnäyte on Ascendencyn ensimmäinen EP ”Birth Of An Eternal Empire”.

Bändi pilkkaa kuulijaansa jo ennen kuin yhtään vokalistin kaikuefektillä kyllästettyä mylvintää tai soitinten myrskyisää sotatornadoa on kuultu sointuakaan, sillä promokuvassa tanskalainen trio poseeraa SELIN kameraan! Kuinka kehtaavat! Hävytöntä! Rajua!

Rajua on myös musiikki ja neljään hyökkäykseen jaettu minijulkaisu tekee tuhoa taistelukentällä kuin trebuchet-vastapainokatapultti, ollen näin otollinen pituus kosmiselle kurinpalautukselle. Kohokohdaksi nousee ”Culling The Weak”, jonka maalailevat sahausriffit kohoavat eeppisiin mittasuhteisiin.

EP on erittäin vahva ja eheä paketti, jota kuunnellessa mielenkiinto pysyy yllä ja war metal -menojalkaa alkaa vimmatusti vipattaa. Tästä jäi vain ärsyttävä nälkä, että lisää olisi saatava ja heti!

Mikäli death/black metalin ristisiitokset à la Nocturnal Blood, Blasphemy ja miksei myös kotimainen Beherit maistuvat, niin kannattaa kääntää katse Ascendencyn suuntaan.

4/5

Janne Lesonen

1. Altered Beast
2. Culling The Weak
3. Tread The Path To Supreme Veneration
4. A Birth In Fire

Linkit:
https://prophesiedascendency.bandcamp.com/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here