Shitfucker – Sex With Dead Body (2020)

Härskin hurmehista haudanhäpäisyä

Detroitin härskeimmät haudanhäpäisijät ovat täällä taas!

Hilpeän debyyttinsä “Suck Cocks In Hell” (2013) jälkeen uutta Shitfucker-kokopitkää saimme odotella rapeat seitsemän vuotta, mutta odotus on kantanut mädäntynyttä hedelmää. Kakkosalbumilla “Sex With Dead Body” tuotantoarvot ovat korkeammalla kuin aikaisemmilla äänitteillä, mutta b-luokan slasher horror -vaikutteet, fiksaatio sarjamurhaajiin sekä punkin FOAD-asenteella suodatettu räkäinen hevirokki ovat edelleen tallella.

Kaiken tämän ryönäisen epäpyhän saastan alta pilkistää vinksahtanut sysimusta huumori sekä yksinkertaisiin, mutta toimiviin koukkuihin luottava kappalemateriaali. Kuunnelkaa vaikka tuleva keikkahitti “Leather Lady Lover” – vokalisti Demonbitchin höpinäosuudesta tulee mieleen KISSin Paul Stanley sen jälkeen jos mies palaisi zombina vielä kerran heittämään maailmankiertueen.

Rakastan muutenkin Demonbitchin vokaaleita; miehen ääni on niin helvetin ruma ja hän osaa pitää hauskaa sen kanssa, eli ääniä lähtee niin todella korkeista kiljaisuista aina kunnon kurlauksiin, perusrääkymisestä ja örinästä puhumattakaan.

“Sex With Dead Body” on edeltäjäänsä parempi kokonaisuus ja muuten oikein maistuva levy, mutta ei klassikkokamaa. Jos esim. suomalainen Bonehunter tai yhdysvaltalainen Midnight uppoaa, mutta haluaisit vielä vähän enemmän kauhua ja punkkia, niin valitse Shitfucker!

8-/10

Janne Lesonen

1. Naked Came the Strangler
2. Stab the Head
3. Ricky’s Dead
4. Sex with Dead Bodies
5. Leather Lady Lover
6. Serial Killer
7. Skitzoid
8. Divinating Death
9. Splatter Master
10. Touch Me I’ll Scream
11. Relgnarts Eht Emac Dekan

Linkit:
https://shitfucker.bandcamp.com/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here