Northern Genocide – Genesis Vol. 666 (2019)

Mainos
Saarihelvetti

Lahtelainen Northern Genocide kaahaa debyytillään allekirjoittaneen kuuloelimille täysin puun takaa ja läväyttää pöytään kovan työnäytteen. ”Genesis Vol. 666” on nimittäin todella kypsä teos suhteellisen nimettömältä porukalta.

Melodista, modernia metallia industrialiin sekoittava ryhmä seikkailee jossain Fear Of Dominationin ja Bloodred Hourglassin välimaastossa sekoittaen ilmaisuunsa myös osia sellaisilta yhtyeiltä kuten Parasite Inc. sekä Shade Empire.

Tosin vertailu muihin bändeihin on tässä yhteydessä kuin laittaisi meikkiä apinalle, sillä lahtelaiset seisovat tukevasti omilla jaloillaan. Mitään uutta ei kauppakassista välttämättä löydy, mutta jos ainekset ovat näin tarkoin harkittuja ei kaipaa mitään eksoottisempaa. Kappaleet ovat häpeilemättömän hyvin ja tarttuvasti rakennettu olemassa olevista osista.

Turhanpäiväistä introa sekä mitäänsanomatonta nimibiisiä lukuun ottamatta ei levyltä löydy valittamisen aihetta ja kokonaisuutta pyörittää mielellään soittimessa useammin kuin kerran. Mielenkiinnolla jään odottamaan mitä bändillä on esittää tulevaisuudessa.

8/10

Marko Klingberg

1.Intro
2.Genesis Vol. 666
3.Black Widow
4.Annihilation Of The World Spirits
5.Neon Antichrist
6.Eclipse
7.The Siren
8.Soul Dystopia
9.The Avalanche
10.Sintropolis
11.Ikiruoste

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän