Mordhell – Graveyard Fuck (2020)

Vaakamamboa hautuumaalla

Puolan perverssit black metal -barbaarit Mordhell ovat kolmannella levyllään edelleen asian ytimessä ja “Graveyard Fuck” on sitä itseään, eli likaista rokkaavaa bläkkistä. “Mandatory Killing” antaa heti alkutahdeista ymmärtää mikä on homman nimi, ja totta vieköön sillä kaavalla ratsastetaan maaliin asti. Toki viimeinen biisi “Morbid Orgy” on käytännössä outro, joten “Graveyard Fuck” sisältää 12 lähes identtistä, mutta sadistisen simppeliä virsiä.

Levy on tosiaan yhden tempun poni; rumpalilta tulee lähes vain ja ainoastaan sellaista black metal -humppakomppia keskitemmolla, rokkiskebat ja bassoläpsytys päälle ja kaiken kukkuraksi Grimmessiahin kuivat kärinät. Ainoastaan viimeinen varsinainen biisi “Cursed To Walk This Earth” uskaltaa hidastaa tahtia, ollen näin levyn muistettavimpia momentteja.

Levyllä on hyvä meininki, mutta samalla sapluunalla tehtynä levyn pituus on laiton. Albumilta voisi hyvin tiputtaa varttitunnin verran materiaalia ja paketti olisi toimivampi, jos mukaan heitettäisiin vielä temmoltaan vaihtelevia kappaleita. Oikeasti, bändien kannattaisi lukea jokin “draamankaari pölvästeille” tms. opus, jotta levyt olisivat hengittäviä tuotoksia.

6/10

Janne Lesonen

1. Mandatory Killing
2. Nekrodesekration
3. Cum Dumpster
4. Plastic Scum
5. Rotten Cunt Adoration
6. Burned To The Ground
7. Headless Dreams
8. Last Punishment
9. Splitted Skull Confessions
10. Fed To Pigs
11. Toothless Bitch
12. Cursed To Walk This Earth
13. Morbid Orgy

Linkit:
https://mordhell.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/pg/mordhell/about/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here