Licuation – Torment Of The Morgue EP (2016)

MAINOS:


Kuopion suunnalta lähtöisin olevan Licuationin uutuus-EP tarjoilee neljän biisin verran rässin ja kuoleman välimaastossa etenevää materiaalia. Melko tavanomaisilta kuulostavat biisit ovat valitettavasti ylipitkiä minkä todistaa varsinkin levyn päätösraita, ”Primitive End”, joka kellottaakin pitkälti yli seitsemän minuuttia. Pienellä tiivistämisellä olisi päästy pitemmälle.

Herrat ovat kuitenkin tehneet oikein mukiinmenevän lätyn ja hyviä ideoita löytyy sieltä täältä. Edellä mainitulta ”Primitive End” biisiltä löytyykin koukkuja jonkin verran ja kappaleen kauhuelokuvamainen tunnelma sopii ainakin allekirjoittaneelle todella hyvin. Soundillisesti jälki on kelpo tavaraa. Etenkin mureat kitarasoundit löyhkäävät oikealle kuolemalle.

Kyse on kuitenkin nuoresta orkesterista joten täysosumaa ei ollut odotettavissakaan. Näillä meriiteillä voi Licuationilta odottaa lihaisampaa materiaalia tulevaisuudessa. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan jatkoa!

3/5

Marko Klingberg

1. Forgotten To Curse
2. Torment Of The Morgue
3. Shining For Atrocities
4. Primitive End

+ artikkelit

Kipinä raskaampaa musiikkia kohtaan syttyi jo vaahtosammuttimen kokoisena 80-luvulla enon levykokoelmaa selaillessa. Number Of The Beastin kaltaiset kansikuvat iskostuivat lähtemättömästi nuoren miehenalun verkkokalvoille. Siitä asti on metallisempi musiikki ollut iso osa elämää. Ja vaikka olen kaikkiruokainen, on raskaampi ja synkempi ulosanti lähimpänä sydäntä.