Expunged – Expunged EP (2020)

Henki on mennyt - tai henkeä ei koskaan ollutkaan

Expungedin debyytti ja samalla yhtyeen itsensä mukaan nimetty EP kun pläjähtää soimaan ja ämyreistä tuplabasarit lätisevät sekä tarjolle isketään buzzsaw-särösoundi voi vain todeta: mjahas, elikkäs näitä bändejä.

Näitä bändejä eli siis klassisen ruotsalaisen death metal -soundin palvojia sekä klooneja. Ikävä kyllä kanadalainen Expunged on kauttaaltaan innotonta ja hengetöntä läpsyttelyä vailla mitään omaperäistä saatikka muistettavia kappaleita. Ainoastaan “Putrefying Mind” biisissä oli jotain hyvää ja jännittävää riffirintamalla, mutta muuten ei voi kuin haukotella. Toki viimeinen kappale “Your Demise” taitaa olla julkaisun energisin veto, joten se  herättelee levyn keston pituisilta päiväunilta.

Expunged kuulostaa juuri siltä kun skeneukot tekevät tietoisesti genremusaa. Vokalistin pestin ja basson takana seisoo Kanadan underground-skenen uuttera työmyyrä Jo Capitalicide, jonka CV:ssä on jo hyvän kokoinen lista erilaisia bändejä sekä projekteja. Nyt herra Capitalicide varmaan sai rastin death metal -ruutuun hänen metalli-bucketlistillaan.

Blaah ja ääh.

1/5

Janne Lesonen

1. Disposed In Chaos And War
2. Melting Flesh
3. Putrefying Mind
4. Dark Age Crusade
5. Your Demise

Linkit:
https://www.facebook.com/expungeddeathmetal/
https://expunged.bandcamp.com/

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän