Chaos Cascade – Creep Aesthetics (2020)

Terrorin törmäyskurssi vai pelkkää ajan hukkaa?

Allekirjoittaneelle entuudestaan tuntematon yhtye Chaos Cascade kuulosti saatekirjan paperilla mitä mainioimmalta uudelta tuttavuudelta. Bändin kerrotaan yhdistelevän saumattomasti elementtejä grindcoresta, industrial noisesta, voimaelektroniikasta sekä war metalista. Jeejee, oikein kivalta kuulostaa, pakko olla hyvä! Odotukset korkealla, fiilis hyvä, levy soimaan ja namskutarallaa nyt naatitaan!

Levyn ensimmäisistä ”tahdeista” lähtien fiiliksiäni kuvaa parhaiten seuraava meemi.

Niin. Mitä minä oikeastaan edes odotin näillä eväillä?

Chaos Cascaden kolmas levy “Creep Aesthetics” kuulostaa siltä, jos kaikki maailman ärsyttävimmät äänisaasteet julkisivuremontista nalkuttavaan puolisoon heitettäisiin tylsillä terillä varustettuun tehosekoittimeen ja laitettaisiin virrat päälle kolmelta aamuyöllä. Tuloksena on aivan järjettömän äärimmäistä älämölöä, jossa ei ole mitään tarttumapintaa. Vituttaa vain ja joku saatanan paniikkikohtaus alkaa kurkistelemaan oven raosta vampyyrin lailla kysellen saisiko tulla sisään – no et vittu saa ja levylle stop-nappulaa!

Kyllä tämän teoksen kuuntelin muutaman kerran alusta loppuun, jolloin pistin merkille  välillä kaaoksen vähentäessä ryöpytystään, alkoi “biiseissä” olla edes jotain tolkkua ja jotain mihin korvalla tarrata, oli se sitten jokin yksittäinen instrumentti minkä erotti tai jotain muuta. Niinä muutamina harvoina hetkinä “Creep Aesthetics” on siedettävä. Kansikuva on myös hieno.

Pitäisikö tämän kuultua tuhota levy vai itsensä?
En vittu tiiä.

4+/10

Janne Lesonen

1. Abandon All Hope
2. Bones To Dust
3. Creep Aesthetics
4. The Joy Of Slow Decay
5. Doctrine Of Sacred Filth
6. Spiritual Violence
7. Crash Course In Terror

Linkit:
https://chaoscascade.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/chaoscascade

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here