St. Aurora julkaisi toisen singlen ”Rejects Of Society” tulevalta debyytti-EP:ltään

Kuva: St. Aurora

Tiedote 13.4.2021

Kotimainen alternative rock -yhtye St. Aurora julkaisee debyytti-EP:nsä ”They All Remember” perjantaina 28. toukokuuta. Levyn ensimmäinen kappalejulkaisu ”Falling (Just Another Way to Fly)” on saanut nyt jatkoa kakkossinglen ”Rejects Of Society” muodossa.

”Sävelsin tästä alun perin semmoisen kivan kitarakikkailukappaleen, mutta se muovautuikin tällaiseksi monsteriksi viime keväänä. Korona jylläsi ja riitelin tyttöystävän kanssa meidän silloisessa 20-neliöisessä yksiössä, ja yhtäkkiä biisissä olikin tuplabasarit”, yhtyeen basisti Eemi Lamberg naureskelee. ”Meidän kitaristi Ode viimeisteli vielä kappaleen, ja avot! Kuuntelin tuolloin myös paljon Panteraa, Avenged Sevenfoldia ja Falling In Reverseä, jotka saattoivat myös vaikuttaa asiaan.”

Kappaleen sanoitukset kirjoitti laulaja Nile Nilsson, joka oli vain odottanut sopivan biisin ilmaantumista – aihe oli ollut mielessä jo pitkään kirkkaasti valmiina.

”Rejects of Society oli eka biisi koko meidän tulevalta EP:ltä, johon aloin työstämään tekstiä. Tiesin heti tämän bändin perustamisen jälkeen, että aion kirjottaa biisin nimenomaan tästä aiheesta. Kun kuulin kappaleen lopullisen version soitannallisesti, tajusin, että tämä on se, mihin ne sanat kirjoitan: väkevä hoovee-verse, joka johtaa maisemana aukeavaan kertsiin. Tällä biisillä yritän sanoa sitä, että jos joku heittää sua paskalla, tee siitä viitta.”

Yhtyeen kitaristiin Sami Seleihin menevä biisi kolahti välittömästi.

”Heti ensikuulemalta oli sellaiset vibat, että nyt sitten mennään lujaa! Nilen laulut vielä päälle, niin biisistä tuli tosi vahva fiilis, ja sen viesti on selkeä ja tärkeä. Biisi on mennyt mun top kolmeen kaikesta mitä ollaan jätkien kanssa treeneissä veivattu. Bängeri alusta loppuun!”

St. Aurora on:
Nile Nilsson – laulu
Walter Kousa – rummut
Oscar Mäkinen – kitara
Sami Selei – kitara
Eemi Lamberg – basso

https://www.facebook.com/saintauroraband
https://www.instagram.com/saintauroraband/

Kuva: St. Aurora
Lähde: Ginger Vine Management & PR

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here